Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Pilnie poszukuje odpowiedzialnej i lubiacej dzieci opiekunki
Author Message
Anita1978
Słyszał o Wieluniu

Posted:    Pilnie poszukuje odpowiedzialnej i lubiacej dzieci opiekunki [ !!! ]

Poszukuję odpowiedzialnej i lubiącej dzieci opiekunki dla mojej 10 - miesięcznej córeczki.
Praca w godzinach od 9 00 do 16.00
pon - pt.W miejscowośći Pątnów, pokrywamy koszty dojazdu z pobliskich miejscowośći.
tel. 661113610

zwyczajna
WIELUNIAK

Posted:     [ !!! ]

Musisz bardzo uważać,swoją drogą baaardzo ryzykujesz....znam kilka takich "odpowiedzialnych i lubiących dzieci do tego stopnia ze dzieci ich zapomnieć nie mogą brrrr...powodzenia

Anita1978
Słyszał o Wieluniu

Niestey tak sie wszystko ułożyło ze muszę poszukiwać opiekunki na forum, może jednak uda sie odnalesć to najlepszą,

zwyczajna
WIELUNIAK

musisz być bardzo czujna ,znam jedną ,która bardzo wyżywa sie na dzieciaczkach,zresztą większość jest taka,liczy sie kasa a jak dziecko marudzi ,nie mają tyle cierpliwości co mama,ja osobiście nigdy żadnej obcej osobie nie powierzyłabym opieki nad moim dzieckiem,życzę ci żebyś trafiła naprawdę na jak najlepszą...

[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2007-07-16, 21:46[/i] ][/size]
a przedszkole?

raulmanka
Ma stragan na targu

[b]edzia i odziu[/b], wyluzuj troszkę :) przedszkole dla 10-miesięcznego maluszka? wyobrażasz to sobie?
ja niestety nie znam nikogo kogo mogłabym polecić, u mnie zawsze dziećmi się babcie opiekowały (a mną prababcia :D)
ale powodzenia życzę..

zwyczajna
WIELUNIAK

sorrki nie doczytałam że ma 10 miesięcy ,mój błąd :D

Acree
Mieszka pod Wieluniem
Gendo Addict

mną się nikt nie opiekował i wyrosło co wyrosło.. za to ja zawsze za kuzynami latam...

Mefis
Słyszał o Wieluniu

[quote="Acree"]mną się nikt nie opiekował i wyrosło co wyrosło.. za to ja zawsze za kuzynami latam...[/quote]

Taa... Miałaś 10 miesięcy i sama robiłaś sobie jedzenie i chodziłaś do toalety.. :|

Acree
Mieszka pod Wieluniem
Gendo Addict

[quote="Mefis"]Miałaś 10 miesięcy i sama robiłaś sobie jedzenie i chodziłaś do toalety..[/quote] powiedzmy, ze byłam bardzo samodzielna xD

[ CLOSED ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: