Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
 Forum Index

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
pregierz na facetow
Author Message
Basia
Wieluniaczek
Dwa oblicza ]:-)

Posted:    pręgierz na facetów [ !!! ]

korzystając, że dział tylko dla babek chciałam załozyć temat "antyjądrowy" :D

ostatnio przezywam mały kryzys. i mam serdecznie dosyć płci przeciwnej(może z małymi wyjątkami) ale mam ochote nawyklinać na nich i wieszać psy przez min następny rok :/ mam nadzieje, że adminki się nie obrażą na mnie, i pozwolą na kontynuacje tematu :admin:

tak wiec posumowująć wszyscy faceci to szuje, (słowo wymoderowano) i chyba k*u*r*w*a w koszyk :((((

Syla
W trakcie przeprowadzki do Wielunia
SuperStar

Posted:     [ !!! ]

Ależ Barbaro, dlaczego tak mówisz???
Dobra kulka nie jest zła... :twisted:

Basia
Wieluniaczek

bo w całym swoim życiu spotkałam i znam tylko jednego porządnego faceta - mojego tate :D

Carelajn
Dojeżdża PKSem

Nie ma to jak tata, ale co tu kryć tata faceta nie zastąpi nawet tego najgorszego ... ale Basiu nie przejmuj sie może jeszcze jakis wyjątek sie znajdzie ( a może nawet dwa - bo mi tez by się przydał :D ) a narazie możemy sie tylko po ... denerwowac na te zakały ;)

Izabela
Przyjeżdża na zakupy
Izabela

Basia fakt,że spotykasz facetów z ktorymi Ci nie wychodzi nie jest taki zły to nauczu Cie postępowania z nimi jesteś jeszcze młoda (ja zresztą też) wiec teraz nie można sie załamywać tylko traktować wszystko lajtowo gwarantuje wszystkie nasze niepowodzenia będą nam wynagrodzone znajdziemy facetów,którzy nas pokochają a nie tylko na chwile się zauroczą a Ci zauroczeni będą ukarani :D

Seniorita
Dojeżdża PKSem

Ja osobiście mam niezby wielkie doświadczenie ale niezbyt przyjemne. Jednak ciagle powtarzam sobie że "Niczego nie żałuje - doświadczenie rzecz bezcenna :D " z drugiej strony absolutnie zgadzam się z Basią -> Czasami to poprostu nóż sie w kieszeni otwiera na myśl o facetach dlatego trzeba sobie raz na jakiś czas ulżyć i chociaż pobluzgać na nich :twisted:
A więc: 99,9% mężczyzn to *uje zapatrzeni we włsne ego i choćby nie wiem jak wydawali się cudowni najczęściej okazują nic nie wartymi niedorozwiniętymi umysłowo palantami :x

Basia
Wieluniaczek

nie ma jak wymiana paru zdan z przyjaznymi duszyczkami :564: od razu mi lepiej...

cóż ja na swój niefart zawsze interesuje sie tymi najgorszymi (czyt. zajęty) i co najgorsze jak tu pozniej ufać swojemu facetowi (jezeli jakimś cudem już sie go znajdzie) skoro połowa Twoich byłych zdradzała z Tobą swoje laski :krzyz: w koszyk z nimi :evil:

Marta
WIELUNIAK

Ja tam nie mam za dużo do powiedzenia w tej kwestii ale.. Nikt nie jest idealny, także trzeba liczyć się z tym, że można się niemiło przejechać na kimś.
Lekarz "czas" wszystko ułoży i prędzej czy później będzie dobrze.

Uszy do góry :D

Basia
Wieluniaczek

[quote="Marta"]Lekarz "czas" wszystko ułoży i prędzej czy później będzie dobrze.

Uszy do góry [/quote]

chciałabym mieć tyle optymizmu :roll:

Marta
WIELUNIAK

[b]Basia[/b], każda minuta smutku to strata 60 sekund Twojego, na pewno pięknego, uśmiechu. :D

Nie warto się smucić - uwierz. Wtedy żaden przystojniak na taką przygnębioną kobietę nie spojrzy, a jak będziesz promienieć uśmiechem, to od razu wszyscy się będą oglądać. :mrgreen:

Pozdrawiam i trzymaj się cieplutko. Nie smuć się wiecej :*

daff
Wieluniaczek

no co ty Baska :roll:

facetem sie przejmujesz?? wiekszych zmartwien nie masz? dziewczyno pomysl o glodzie na swiecie :wink:

Basia
Wieluniaczek

[quote="daff"]facetem sie przejmujesz?? wiekszych zmartwien nie masz? dziewczyno pomysl o glodzie na swiecie [/quote]
A bo to jednym :P o głodzie myśle mysle nie przestaję, sama nie jem obiadów, żeby sie utożsamiać z dziećmi afryki :wink:

Ferbik
Administrator

Pozwolę się wtrącić:
[quote="Basia"]cóż ja na swój niefart zawsze interesuje sie tymi najgorszymi (czyt. zajęty) i co najgorsze jak tu pozniej ufać swojemu facetowi (jezeli jakimś cudem już sie go znajdzie) skoro połowa Twoich byłych zdradzała z Tobą swoje laski w koszyk z nimi[/quote]
Przez taką sytuację rozpieprzył się mój ostatni związek, bo jakiś (słowo wymoderowano) ściemnił zajetą przeze mnie kobietę. Więc proszę nie użalaj się nad sobą bo pierwsza stwarzasz sytuacje, w której to Ciebie powinno się postawić pod pręgierzem. Postawiłaś się kiedyś na miejscu osoby, której przyprawiasz rogi ??

BTW: dla mnie nie istnieje kobieta, która jest zajęta. Na każdym zajętym człowieku jest taka karteczka niewidzialna z napisem "nie pożądaj partnera/ki bliźniego swego".

Basia
Wieluniaczek

[quote="Ferbik"] Postawiłaś się kiedyś na miejscu osoby, której przyprawiasz rogi ?? [/quote]
to nie ja przystawiam rogi tylko osoba z którą sie spotykam swojej partnerce, a to różnica

[quote="Ferbik"]Przez taką sytuację rozpieprzył się mój ostatni związek, bo jakiś (słowo wymoderowano) ściemnił zajetą przeze mnie kobietę.[/quote]

trzeba było jej bardziej pilnowac :/

[quote="Ferbik"]"nie pożądaj partnera/ki bliźniego swego".[/quote]
Ferbik nie rozśmieszaj mnie...

Ferbik
Administrator

[quote="Basia"]to nie ja przystawiam rogi tylko osoba z którą sie spotykam swojej partnerce, a to różnica [/quote]
Widzę, że nie masz najmniejszego pojęcia o tym co piszesz...
[quote="Basia"]trzeba było jej bardziej pilnowac[/quote]
Ja Cię proszę... po co wypowiadasz się w temacie, o którym nie masz zielonego pojęcia? (znowu)

[quote="Basia"]Ferbik nie rozśmieszaj mnie...[/quote]
A w Boga wierzysz? Czy tylko wybiórczo, co Ci akurat pasuje?

daff
Wieluniaczek

[quote="Basia"]Ferbik napisał/a:
Przez taką sytuację rozpieprzył się mój ostatni związek, bo jakiś pankracy ściemnił zajetą przeze mnie kobietę.

trzeba było jej bardziej pilnowac n
[/quote]

chyba sie nie da, a poza tym jaki to ma sens? uwazam, ze zaufanie jest najwazniejsze w zwiazku, jezeli ja bede chodzic za facetem i go pilnowac tzn ze cos jest nie tak. i sama tez nie chcialabym byc 'pilnowana', im bardziej sie kogos ogranicza i kontroluje tym bardziej ta osoba chce sie z tego wyrwac... jak pies z lancucha :wink:

zdrada boli najbardziej, nie wiem co by bylo, gdyby Ktos komu bezgranicznie ufam, moje zaufanie zawiódł :roll:

[size=9][ [i][b]Dodano[/b]: 2006-07-17, 13:57[/i] ][/size]
[b]Ferbik[/b] ciebie nie powinno byc w tym temacie, to jest babski dzial :!:

Ferbik
Administrator

[quote="daff"]Ferbik ciebie nie powinno byc w tym temacie, to jest babski dzial [/quote]
Ale (słowo wymoderowano) mnie takie coś, jak ktoś wylewa pretensje na ogół męskiego gatunku. Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci palenie - czy jakoś tak :P

zwyczajna
WIELUNIAK

Hmm po pierwsze nie wszyscy faceci to szuje, po drugie tatusia nie poznałyście od tej strony . Nie można mierzyć wszystkich facetów jedną miarą, w dojżałych związkach bywa różnie .Są czasem różne dni ...lepsze , gorsze ,ale dojżałość na tym właśnie polega żeby się dogadać, jedna strona czasem musi ustąpić , są kompromisy itd.A jeśli związek zaczyna się rozpadać trzeba spojżeć w tył....i pomyśleć gdzie popełniło się błąd , co się przeoczyło i próbować naprawić.Jeśli druga osoba odeszła już , zastanowić się dlaczego.Tak sobie czasem myślę patrząc na moich znajomych po rozwodach....oni poprostu nie dojżeli do poważnych związków, nie potrafili iść na kompromis , nie potrafili ze sobą szczerze rozmawiać itd. Z mężem jesteśmy razem od 12 lat i bywało różnie ale nauczyliśmy się ze sobą żyć , wiem że mogę powiedzieć mu o wszystkim , wiem że mnie zrozumie. Trzeba też nauczyć się wybaczać......

Malinka
WIELUNIAK
GrzEczNa DZieWczYnKa

Moim zdaniem faceci nie sa aż tak zli trzeba ich tylko nieraz zrozumieć w moim życiu było pełno zwariowanych, złych i nieprzemyślanych decyzji , pójscie za impulsem wielkie spontany itd.. potem sie wszystko skończyło i czułam sie wstrętnie obrzydliwie i samotnie... teraz jest już lepiej uwierzyłam w miłość , uśmiech i życie !! Słońce nareszcie zaświeciło nademną !!! Na tego odpowiedniego Basiu trzeba poczekać nie można szukać na siłe bo inaczej bedzie sie spotkało niewłaściwych facetów... czas pokaże :)

Basia
Wieluniaczek

faceci są jak niedoplecione koszyki przychodzą i sie ślinią tylko jak czegoś potrzebują :?

Malinka
WIELUNIAK
GrzEczNa DZieWczYnKa

Nie tylko fafceci są tacy (ja znam jeden wyjątek - i napewno jest wiele wiele wiecej wyjątków :D )
Kobiety też potrafią takie być !! zależy od charakterui sposobu wychowania przez rodziców ....

Basia
Wieluniaczek

[quote="Malinka"]sposobu wychowania przez rodziców[/quote]
a co ma koszyk do wiatraka, rodzice tu nie mają nic do gadania, każdy żyje swoim życiem ....

daff
Wieluniaczek

[quote]Malinka napisał/a:
sposobu wychowania przez rodziców

a co ma koszyk do wiatraka, rodzice tu nie mają nic do gadania, każdy żyje swoim życiem ....
[/quote]

no tak, ale przeciez ktos cie uksztaltowal.

jesli chlopak wyrasta w domu, gdzie ojciec nie szanuje zony, to sadzisz, ze on bedzie inaczej postepowal ze swoja zona?

zwyczajna
WIELUNIAK

Wychowanie , atmosfera w domu napewno dużo daje , natomiast myślę że ja jestem całkiem inna niż rodzice. Widziałam błędy popełniane przez nich i staram się ich nie powielać , dla mnie był to przykład czego nie robić.Znam rodziny gdzie całe lata lał się alkohol , w jednej jest 7 dzieci i tylko 2 poszło w ślady rodziców , cała reszta jest wrogiem alkoholu. To jakimi jesteśmy w życiu zależy od nas , od naszego charakteru , od tego czy mamy wyobraźnię , i potrafimy wyciągnąć wnioski z postępowania innych.

Malinka
WIELUNIAK
GrzEczNa DZieWczYnKa

[quote="daff"]no tak, ale przeciez ktos cie uksztaltowal.

jesli chlopak wyrasta w domu, gdzie ojciec nie szanuje zony, to sadzisz, ze on bedzie inaczej postepowal ze swoja zona?[/quote]
Właśnie o to mi chodziło dzięki daff :)

[ CLOSED ]
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: