Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2013-06-26, 12:41
Ja byłem w Złoczewie. Niestety przeszła dość duża burza, zalany został sprzęt na scenie. Loka, po ponad 2h przygotowań zagrała na innym sprzęcie z balkonu pałacu w Złoczewie. Mnie osobiście się bardzo podobało, ale to pewnie dlatego że bardzo lubię Lokę Głosy były różne. Oddział natomiast nie podjął się tego zadania i odwołał występ. I Loka i Oddział Zamknięty wrócą do Złoczewa 22 września i dają koncerty z prawdziwego zdarzenia
to podaj te przykłądy imprez gdzie z piwkiem nie mozna wyjśc poza wydzielony sektor. walnij z 3-5 imprez gdzie tam byłeś i cos takigo było praktykowane.
może nie jestem kitor, ale ja podam..majówka we wrocławiu, juwenalia we wrocławiu, ursynalia, orange warsaw..
pirdu pirdu. piszesz Wrocław, piszesz Warszawa, pan wcześniej napisał koncert Dżemu w Ełku. Kochani, z czym do ludzi hmmm na madonnie w w paryżu też pewnie była strefa ja tam napisze o naszym podwórku. Kluczbork, Działoszyn najblizsze nam miejscowiści gdzie wielu z nas gości co jakiś czas . 3/4 placu gdzie można sobie swobodnie paradować. nikomu to nie przeszkadza, nikomu nie wadzi i nikt na nikogo piwa nie leje a nawet jesli to cóż. ciuchy i tak cza prać co chwile a czy to piwo czy inne napoiki to w pralce znaczenia nie ma Strefy piwa może i fajne fajne ale z głową...
Wysłany: 2013-06-30, 14:18
glizda napisał/a:
Koncert reggae "Nie zabijaj" pod Olesnem. Tam także była wydzielona strefa piwna i nikomu to nie przeszkadzało
Tylko na ostatniej edycji na polach w Jastrzygowicach i wyobraź sobie, że znam kilka osób, którym to przeszkadzało. W Anpolu nie było. Ale zapewne w Jarocinie na Offie czy Openerze też są, tylko to trochę nie ta liga. Inna sprawa, że pewnie takie są teraz przepisy...
Jednak forumowicz kitor był łaskaw napisać, że tylko na wiejskich festynach nie są ogródki praktykowane, ale jeśli prawdą jest, że w Działoszynie ich nie ma, to ja chyba wolałbym Kult, Kukiza i KSU "na wsi", niż Wyszkoni, Ryśka czy Budkę w takim wielkomiejskim Wieluniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum