Udostępniona baszta, wieża ratuszowa. Skorzystałem razem z bratem. Za każdym razem wrzucaliśmy oboje do puszek choćby po 2 złote. Jednak wiele osób, które wchodziły w tym samym czasie co ja na te atrakcje nie potrafiło wrzucić choćby symbolicznej złotówki. O czymś to świadczy (wejść za darmochę, a w dodatku nie wspomóc WOŚP)
Nie pomyślałeś o tym, że wrzucili już może wolontariuszom gdzieś indziej? Ja np biegając z aparatem nie bardzo chciałem co chwilę sięgać do portfela i wszystko co miało iść na ten cel trafiło do jednej puszki na placu, a dalej wchodziłem tak jak to opisujesz.
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-01-14, 16:48
Nie licytujmy się lub nie spierajmy się przy akcji takiej jak WOŚP.Fajnie,że Orkiestra po raz kolejny zagrała,także i w naszym mieście Ja w swoim imieniu cieszę się,że wspólnie z moją ekipą KAKTUS Studio mogliśmy otworzyć cześć koncertową w naszym mieście.Myślę,że daliśmy radę W tym miejscu podziękuję, za umożliwienie pokazania się na scenie i czas podziękować ludziom,którzy ogarnęli to wszystko by ten finał w naszym mieście mógł się odbyć.Brawa dla Wolontariuszy i wszystkich,którzy wspierali WOŚP w taki czy inny sposób
Wiek: 50 Dołączył: 18 Mar 2012 Posty: 94 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-01-14, 18:48
http://www.youtube.com/wa...d&v=rZddxYDdlLs
Wklejając link, nie zamierzam "oberwać po uszach". Ciekaw jest tylko waszych "wrażeń" i odczuć....
Urban, jak to Urban.... jest w jego wystąpieniu jakiś przekaz. Jaki waszym zdaniem ?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rZddxYDdlLs
Wklejając link, nie zamierzam "oberwać po uszach". Ciekaw jest tylko waszych "wrażeń" i odczuć....
Urban, jak to Urban.... jest w jego wystąpieniu jakiś przekaz. Jaki waszym zdaniem ?
Urban to EDIT, poprzeglądaj sobie resztę jego "produkcji" na tym kanale to zobaczysz, że ten film jest jeszcze w miarę normalny. Ale przynajmniej raz się dobrze podsumował http://www.youtube.com/watch?v=Dhg9PNtD9bI.
Obraźliwy tekst został wyedytowany. Kolejne takie teksty będą nagradzane ostrzeżeniem.
Gregg Sparrow
Ostatnio zmieniony przez 2013-01-14, 19:53, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 50 Dołączył: 18 Mar 2012 Posty: 94 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-01-14, 20:50
toiowo....spokojnie. Dla jasności, o Urbanie zdanie mam, jakie mam, tzn. "nie najlepsze". Sam filmik, w jego stylu to prawda, ma jednak pewne przesłanie, którego nie potępiałbym w "czambuł". Forma i owszem, kontrowersyjna. Myślę, mam nadzieję, że kpi z pewnej grupy celebrytów, którzy oddawali na "aukcję" WOŚP, to starą, swoją "słynną" koszulkę, to swterek, to biurko z TV, znane z tego, że pan prezenter powiedział przy nim (słowo wymoderowano).... Zabrakło, jeszcze "majtek" Dody. Z drugiej strony....Ktoś dojdzie do intencji Urbana ?
WOŚP zagrał i dobrze. Karawana jedzie dalej.
Pomógł: 3 razy Wiek: 41 Dołączył: 14 Sie 2006 Posty: 300 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-01-15, 20:00
Jeśli posiada,ktoś jakieś zdjęcia z finału WOŚP z Wielunia to niech poda tutaj linki. Oczywiście dzięki Kitor za Twoją relację,a także ta którą widzieliśmy na stronie RZW czy WDK-u
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum