Witam znalazłam mieszkanie do wynajęcia w kamiennicy gdzieś na przeciwko kręgielni i ta pani mówi że dopiero 6 mam się odezwać bo będzie wyjeżdzać do Włoch .....czy wiecie coś na temat tej kamiennicy czy może ona należeć do tej polki co jest z Włochem i oszukują????
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-16, 21:21
No dokładnie o tym pisaliśmy pare dni temu. Tak szczerze ci powiem że lepiej odpuść sobie to mieszkanie i poszukaj czegoś przede wszystkim tańszego....
No właśnie czytałam co tu piszecie ale nie znam dokładnie Wielunia bo Wy tu piszecie o ul Sikorskiego a ona powiedziała że budynek sie znajduje na przeciwko kręgielni więc nie wiedziałam jak sie ta ulica nazywa.......muszę na nich uważać bo nie dość że oszukują jak piszecie to jeszcze tak drogo mają.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-16, 21:44
Spoko. Najlepiej zajrzyj do Kauflanda tam jest tablica ogłoszeń może akurat coś tam znajdziesz, albo nad radiem na samej górze spytaj o mieszkanie. Pozdrawiam
Wysłany: 2011-03-12, 13:45
W necie widziałam ogłoszenie o mieszkaniu do wynajęcia. 60m Wieluń os.Stare Sady umeblowana tylko kuchnia bez wyposażenia , trzy pokoje , łazienka WC oddzielnie , odstępne 500 , czynsz 400.Tel.517638435
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum