zgadzam się, że ludzie powariowali ale dlatego podałam przykład Wierzchlasa bo Wierzchlas jest od Wielunia mniej więcej tak samo oddalony jak Raczyn. Moim zdaniem niewdzięcznik podał cenę na poziomie cen innych. Ja tej działki też bym nie kupiła bo dla mnie za droga ale ceny w okolicy takie są niestety. Moja siostra kupiła właśnie działke na Dąbrowie na początku ludki chciały 120 tys. ale że przez 3 lata nikt tego nie chciał kupić to w końcu udało im się kupić za 65 tys.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2011-02-21, 13:29
kataniarz napisał/a:
Działka odpowiednia żeby postawić bar czy hotel
To chyba też nie takie proste bo trzeba mieć jakiś przyzwoity zjazd do tego hotelu/baru żeby mieć klientów a w przypadku obwodnicy drogi krajowej uzyskanie takiego zjazdu nie jest łatwe.
Bar czy hotel może tak... Tam o przysłowiowy rzut kamieniem jest Zajazd Boryna. Ceny by musiały być konkurencyjne, jeżeli ktoś by się na owy biznes chciał zdecydować.
kataniarz, jako jedyny tutaj gadasz stek bzdur. Weź może podzwoń na kilka ofert i zorientuj się jakie są ceny działek...
Dzwoniłem na kilka ofert i tak: Dąbrowa 8 arów 36 tys. zł, Turów 35 arów 70 tys. zł, Wieluń 8 arów 120 tys. zł, Ostrówek 60 arów 50 tys. zł.
Gość ma 70 arów za 80 tys. zł co wydaje mi się, że w porównaniu do innych ofert jest dobrą ceną. Jak masz w Wieluniu dobrą działkę poniżej 100 tys zł to daj mi znać!!
Narzekać każdy potrafi, zwłaszcza taki co się nie zna!
kataniarz, widzę kiedy pisaliście i właśnie w podobnym okresie dzwoniłem po ofertach. W ciągu 4 miesięcy ceny nie ulegają tak wielkim zmianom. To ty się zastanów co mówisz. Chcesz zbić cenę to powiedz wprost
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum